viernes, 6 de febrero de 2009

PASA TEMPS

4 comentarios:

Templaris d'Altea dijo...

Estimats festers i festeres... la filà Templaris, Regnat Cristià 2010, organitza per a tots vosaltres la II Festa de la Mona, la nit del 3 d'Abril (dissabte de Pasqua) a la sala de festa "Los Jazmines".

Molts ens heu recordat cóm de divertida va estar la I Festa de la Mona de la Parà 44, al Regnat Cristià de 2000, i ens hem animat a repetir-la.

Des d'aquest mateix moment, ens posem tota la filà a treballar en l'organització d'aquesta festa, per a que aquesta nit de Pasqua siga igual d'inoblidable que Cap d'Any. Si teniu alguna idea per a la festa, no dubteu en proposar-nos-la al nostre blog o al facebook. Us mantindrem informats de totes les novetats!!

Ja sabeu... be vingueu amb la mona a la panxa o al cap. Amb una parella mona o en recerca d'una . A fer o a agafar la mona...els Templaris us esperem el dia 3 d'Abril!

Marqueu-vos en roig la data i reenvieu-ho als vostres amics i amigues!!!

Podeu reservar les entrades (6€ amb consumició) contactant amb els membres de la filà, a la Clínica Veterinària La Pau o a l'Òptica d'Altea la Vella.

Admin. dijo...

Benvolguts amics, els temps canvien i les webs van actualitzant-se, així que avui vos presentem la nostra nova web!

http://maserosaltea.blogspot.com/

Esperem la vostra visita!

Una salutació.

Templaris d'Altea dijo...

No saps on anar a veure el futbol? El teu home o la teua dona prefereixen veure el "Sálvame"? Els teus fills voldran veure eixa vesprada una altra vegada el vídeo de "La Sirenita"? No t'ho penses més! Vine al local de Cristians d'Altaia i podràs veure TOTS els partits de la Selecció Espanyola al Mundial de Sud-àfrica en pantalla gegant i amb un fum d'amics i amigues.

Vibra amb la Selecció i el Regnat Cristià 2010 de la Filà Templaris.

Primer partit 16 de Juny a les 16:00 (obert a les 14:00 per anar escalfant).

L'entrada a tots els partits és gratuïta!!! Fes corre la veu, reenvia l'esdeveniment als teus amics de facebook i vine a la festa de la Selecció!!

Templaris d'Altea dijo...

Estimats festers i festeres,
el proper dia 14 d'Agost la Filà Templaris, Regnat Cristià 2010, organitza el PRIMER SOPAR DE CÀRRECS FESTERS, on volem juntar a tots els que han estat càrrecs des de l'any 1982, primer any que hi va haver càrrecs, i a tots els que han format part de la Junta de l'Associació.

Després del sopar, a partir de la 1:00, hi haurà festa, amb entrada gratuïta i amb la bandeta d'Altea i disco mòbil... fins que el cos aguante!

Ens agradaria que ens ajudares a divulgar aquest missatge a tots els càrrecs festers (estem entregant invitacions a tots, amb la colaboració dels vostres vocals de l'Associació, però tota ajuda és benvinguda). Les entrades es tenen que adquirir abans del 7 d'Agost en el Casal Fester (Casa de Cultura), la Clínica Veterinària la Pau, Òptica Altea la Vella o contactant amb qualsevol dels càrrecs de Templaris.

I, per suposat, contem amb tu per a la festa que tindrem desprès.

Pots trobar més informació en Blog de Templaris